STOP

Hiding.

start Smiling.

Sterke,

Rechte,

Witte

Tanden.

Voor een

Witte

Lach.

Ervaar de perfectie van kwaliteit met QualiDent.

In samenwerking met onze partners, die zich al meer dan twee decennia specialiseren in esthetische kronen en implantaten, bieden we u een ervaring als geen ander. Als het enige medische bemiddelingsbureau in Nederland, bieden we een exclusieve VIP-behandeling, waarbij we kronen en implantaten van de hoogst haalbare kwaliteit aanbieden, gecertificeerd volgens Europese normen, en dat tegen prijzen die tot wel 70% lager zijn. inclusief volledig verzorgde nazorg in Nederland, geleverd door vooraanstaande Nederlandse specialisten. Qualident is uniek op dit gebied.

De nieuwste technologie.

U kunt weer trots zijn op uw gebit! Wij geven 8 jaar garantie op onze zirkonium kronen en bruggen. Al onze kronen en bruggen worden met de hand gemaakt door onze zeer ervaren tandtechnici en zijn van de hoogst haalbare kwaliteit.

De tandheelkundige wereld verschuift massaal naar zirkonium kronen en niet zonder reden! Bij QualiDent verzorgen wij de modernste kronen van topkwaliteit, vervaardigd met de nieuwste technologie binnen ons vakgebied.

Zirkonium kronen en bruggen, enkel van topkwaliteit.

De zirkonium kronen en bruggen zijn niet van uw eigen tanden te onderscheiden! Het bevat geen metaal en geeft daardoor een volledig natuurlijke uitstraling aan uw gebit. U ziet geen verschil tussen de zirkonium kronen of bruggen en uw eigen tanden.

Zirkonium kronen zijn niet alleen superieur aan de gebruikelijke porseleinen kronen in stevigheid en warmtebestendigheid, maar gebruiken daarnaast ook geen metalen onderlaag waardoor wij een natuurlijk en gezond ogend gebit kunnen garanderen!

Voor een betaalbare prijs laten wij uw gebit weer stralen!

Hoe wordt een zirkonium kroon of brugdeel gemaakt?

De kappen voor onze kronen worden in onze scanner en computer ontworpen, waarna ze in een geautomatiseerde machine worden gefreesd. Hierdoor hebben onze kronen een meer dan perfecte pasvorm. Een perfect passend zirkoniumkapje zorgt niet alleen voor een zeer lange levensduur, maar ook voor de beste esthetische resultaten. Wij van QualiDent verzorgen enkel maatwerk van topkwaliteit.

Onze werkwijze

In 5 simpele stappen, zorgeloos geregeld.

Bij QualiDent verzorgen en begeleiden wij u met het volledige proces.
Uw vrijblijvend consult aanvragen
1

Het vrijblijvend consult

U komt langs bij ons op kantoor voor een volledig vrijblijvend consult. Onze specialisten staan u te woord en komen samen met u tot een besluit dat aansluit op uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Bij dit consult, dat plaatsvindt in Nederland, zullen wij foto’s nemen en deze samen met uw gegevens delen met onze dokters.
2

We stellen een plan op

Zodra onze tandartsen uw consult hebben beoordeeld, krijgt u een offerte opgestuurd. Als alles in orde is, boeken wij uw vlucht, verblijf en vervoer.

U hoeft enkel een geschikte datum te vinden, verder verzorgen wij de volledige planning en organisatie voor u!
3

VIP-vervoer en -verblijf

U geniet een week lang van uw Luxe hotel en de prachtige historische stad Istanbul. U zult ook voorzien worden van leuke reistips om van uw ingreep gelijk een mooie reis naar Istanbul te maken.

Terwijl u in luxe verblijft en geniet zullen wij VIP-vervoer van en naar de kliniek voor u verzorgen, zodat u volledig uit kunt rusten.
4

Geniet van het prachtige resultaat.

De behandeling zelf is geheel pijnloos. Onze zeer ervaren en met zorg uitgekozen tandartsen gaan uiterst zorgvuldig te werk om u te voorzien van een topresultaat. Uw zorg is onze zorg.

Na circa 4 tot 5 dagen na uw behandeling kunt u al genieten van uw stralende nieuwe gebit en kunt en zal u weer willen lachen! Klanttevredenheid is onze topprioriteit en focus.
5

Nazorg in Nederland

U komt na 3 maanden langs bij één van onze vertrouwde partners in Nederland voor nazorg.

Dit valt binnen uw pakket en is geheel kosteloos.

Onze tandartsen zullen tijdens dit bezoek kijken of alles naar wens is en reinigen kosteloos het gebit voor u, zodat u weer met een stralende lach op pad kunt!

Ontdek Qualident.

Uw zorg is onze zorg. Na uw behandeling bij onze professionals in Istanbul bieden wij u de volledige nazorg in Nederland. U kunt dus gerust na uw behandeling bij ons terecht.

De "Hollywood Smile".

QualiDent is de enige internationale  tandenkliniek die dit van deze standaard op een betaalbare manier aanbiedt. 

All-inclusive VIP transport.

U wordt opgehaald van de luchthaven door onze uitgekozen chauffeurs, met luxe wagens. U hoeft zich dus niet druk te maken om vervoer. Dit wordt compleet door ons verzorgd. Verder wordt u ook veilig vervoerd en opgehaald van- en naar onze klinieken. 

28

Jaar ervaring

13

Gecertificeerde tandartsen

3

Top-klasse behandelingen

300+

Tanden geplaatst

50+

Tevreden klanten in 2022

4,9

Gemiddelde waardering

Begin uw dag stralend met een nieuw gebit!

Uw zorg is onze zorg. Wij dragen graag bij aan uw geluk!