Wij zien wat een stralende lach met je doet.

Wie wij zijn:

Wij laten Nederland betaalbaar weer lachen.

Onze partners zijn al meer dan 20 jaar de specialist in esthetische kronen en bruggen.

Bij QualiDent verzorgen wij professionele tandheelkundige ingrepen van topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met ons voor een consult.

Wat wij doen:

Alles begint met een glimlach.

Goede en professionele nazorg is net zo belangrijk als de ingreep. Bij QualiDent zorgen wij voor topkwaliteit van het gehele proces.

Na uw behandeling in Istanbul bieden wij de nazorg in Nederland. U kunt dus gerust na uw behandeling bij ons in Nederland terecht.

Uw nazorg bestaat onder andere uit een gebitsreiniging en voorlichting over het optimaal schoonhouden van uw gebit en tandvlees. Dit is van uiterst belang voor het behoud van uw stralende gebit!

QualiDent is momenteel de enige internationale tandenkliniek die dit aanbiedt en is hiermee voorloper op de markt.

Onze waardes:

U kunt weer trots zijn op uw gebit!

Wegens allerlei redenen kunt u ontevreden zijn met uw gebit. Wij van QualiDent begrijpen dat en bieden u de exacte zorg die u nodig heeft. Op basis van uw wensen en verwachtingen zullen wij een plan maken en samen met enkele van de beste tandartsen in Istanbul tot een besluit komen voor uw behandeling. Hierna is het enkel een kwestie van planning en verzorgen wij verder alles voor u.

Diensten:

Wij verzorgen zirkoniumkronen en -bruggen van topkwaliteit. Dit is momenteel de marktleidende technologie en garandeert u van het beste resultaat.

Wij verzorgen alle soorten wensen. U kunt bijvoorbeeld voor een meer natuurlijkere look gaan of voor de èchte “Hollywood Smile”.

Dit is volledig afhankelijk van uw keuzes en wij zorgen ervoor dat alles aansluit op uw wensen.